Eerste maand in onze groep 1/2B

Hallo daar jongens en meisjes, mama's en papa's,

De eerste maand in onze nieuwe groep zit er al op! We weten nu dat jullie allemaal op de foto mogen voor deze groepsapp, dus delen we graag een eerste fotoalbum. De kinderen kunnen vast heel wat vertellen bij de plaatjes.

In deze eerste periode leerden we elkaar, de klas en afspraken kennen. We deden kennismakingsspellen en hoorden (terug) het begin van het Kanjerverhaal. Deze week ronden we het thema van 'Het kleurenmonster' af. Hierbij werkten we rond 'naar school gaan', 'gevoelens', 'kleuren' en 'vormen'. 

Het monstertje 'Ikke' van Leren-leren kwam op bezoek in de klas. Hij weet waar hij goed in is en waarin hij nog kan groeien. Samen met 'Ikke' gaan wij zo onszelf beter leren kennen. In de klas lijken we ook al vaak op de monstertjes 'Sam en Sterk': we werken samen en helpen elkaar bij het leren van nieuwe dingen.

En ook: de verjaardagskalender knutselen; in de speelzaal gymmen; een ontdekdoos met proefjes over kleuren; een eerste letter oefenen; Schrijfdans van 'de Vulkaan' voor groep 2; drie nieuwe kindjes die kwamen wennen;... Wat hebben we samen al veel beleefd!

Terug naar overzicht
Meerdere groepen

Doelen thema dinosaurussen

De komende weken werken wij rond het thema : dinosaurussen. ...

Groep 1/2b

Start project Dino's

Op maandag vonden de kinderen in de zandbak een mysterieus ...

Groep 1/2b

We zijn klaar voor de nieuwe ...

Dag lieve jongens en meisjes, papa's en ...