‘Appie’ met iPad voor de groep

  • ‘Appie’ met iPad voor de groep

Op de nationale Dag van de Leerkracht worden juffen en meesters in het zonnetje gezet om hen te bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Om behalve de leerkrachten ook de leerlingen te verrassen, ontvingen alle groepen op de dertig SKOzoK-scholen een mooi cadeau: een iPad Air 2. Hier kan de groep gezamenlijk gebruik van maken. Het cadeau is bedoeld om het digitaal leren een impuls te geven, gekoppeld aan de focuspunten van het onderwijs op school. Door gebruik te maken van leerzame apps voor het primair onderwijs, leren kinderen 21 Century skills, samenwerken en samen leren met ondersteuning van technologie. Daarnaast biedt het meer mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren met behulp van technologie.

Op de Drijfveer en Christoffelschool was het helemaal een bijzondere dag. Alle juffen een ook sommige leerlingen waren verkleed als oma’s om de Kinderboekenweek met het thema ‘Voor altijd jong’ feestelijk in te luiden. Een mooie tegenstelling, ouderen met nieuwe technologie.

De kinderen waren helemaal ‘appie’ met het cadeau voor de groep. De iPad is gevuld met veel creatieve apps voor zowel de onder- als bovenbouw. 

Terug naar het overzicht

Een warm welkom

Een warm welkom

Voor de kinderen van onze school

Het vergeten pietje

Het vergeten pietje

Mini musical

Pepernoten verdienen

Pepernoten verdienen

Met een opdracht