Bovenbouw!

  • Bovenbouw!

Voor de carnavalsvakantie sloten we af met een prachtige, feestelijke optocht door de wijk. Daarna heeft iedereen lekker een weekje uit kunnen rusten.

Afgelopen maandag hebben alle kinderen hun tweede rapport mee naar huis gekregen. Daarin is te zien dat kinderen steeds meer eigenaarschap worden van hun eigen ontwikkeling. Ze herkennen mooie eigen kwaliteiten en talenten en kunnen al steeds beter een doel bepalen. De monsters van het leren leren helpen de kinderen om de verschillende leerstrategieen te herkennen en ontdekken. Ook mede dankzij het bezoekje van de groene monsters Asse, Nettie, Empa en Thie en afgelopen week ook Sam en Sterk. Bedankt Daan B, Lotte C, Anna, Saartje, Hein en Lotte T.! Jullie hebben jullie kwaliteiten hiervoor prima ingezet.

Groep 7 krijgt alvast een voorlopig advies, dit omdat kinderen ( en ouders) dan al eerder na kunnen denken over de toekomst. Welke richting willen de kinderen zelf op? En wat is daarvoor belangrijk? Hier kunnen wij ons dan samen, de laatste periode op de basisschool, meer gericht voor in gaan zetten.

Groep 8 is heeft het project Bizworld succesvol afgesloten en inmiddels zijn zij al druk, maar vooral enthousiast bezig met het oefenen van de musical. Ook hebben ze een boomplantdag gehad en is het morgen pannenkoekdag. Wat een behulpzaamheid!

We nodigen u graag uit om te komen kijken bij ons open podium, op woensdag 3 april van 11.45 tot 12.45u. De kinderen mogen deze optredens helemaal vrij invullen.

Komt dat zien!

Terug naar het overzicht

Eitje tik schoolkampioenschap ...

Eitje tik schoolkampioenschap corona proof!

Eitje tik; anders dan anders, maar toch enorm genoten.

Een warm welkom

Een warm welkom

Voor de kinderen van onze school

Het vergeten pietje

Het vergeten pietje

Mini musical